İstiklal Ortaokulu

Vizyon: Ulusumuzun çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak Eğitim ve Öğretim etkinliğinin bir parçası olarak Edirne ili Kaleiçi Merkezinde Eğitim, Bilim ve Kültür Merkezi olmak.Edirne il Merkezindeki İlköğretim kurumlarına örnek ve önder bir birim olmak. İstiklal Ortaokulu Kurumunda 10-14 yaşlarını geçirmek, burada bir öğretmen, bir veli yada bir müdür olmak harika bir deneyim olabilmelidir. Hepimiz bizi hedefimize götürecek yolculuğun tadına varmalıyız. Her birimiz de bu yolculuktan alabildiğine zevk almalıyız.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeler doğrultusunda Eğitim Öğretim programlarımızı çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onları sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulumuzda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 08.40 Ders Bitiş : 15.20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://edirneistiklalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mithatpaşa Mah. Gazipaşa cad. Merkez/EDİRNE

Yerleşim Yeri - Edirne´nin eski yerleşim merkezinde ve çarşıya yakındır.

Adres - Mithatpaşa Mah. Gazipaşa cad. Merkez/EDİRNE

Ulaşım Şehir İçi Minibüslerle, Yaya olarak