Minik TEMACILAR Projesi.

Minik TEMACILAR Projesi.

Edirne merkez İstiklal Ortaokulu doğa gönüllüsü öğrencileri katıldıkları Minik TEMACILAR Projesi sonucunda vakfın gönderdiği rozetleri gururla taktı...

02.07.2021 225

Edirne merkez İstiklal Ortaokulu doğa gönüllüsü öğrencileri katıldıkları Minik TEMACILAR Projesi sonucunda vakfın gönderdiği rozetleri gururla taktı.
Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) Milli Eğitim Bakanlığı ile İstiklal Ortaokulunda gerçekleştirdiği Minik TEMACILAR Projesi  etkinliği kapsamında  Mart ve Nisan aylarında çevrimiçi olarak 5.  sınıflar  düzeyinde etkinlikler yapıldı. 
Proje sonucunda  TEMA Vakfı tarafından gönderilen rozetler Okul Müdürü Yakup Öz ve  projeyi yürüten  Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hasan Çivi ile Rehberlik Öğretmeni  Sefa Kadriye Somun tarafından öğrencilere  takıldı. Minik TEMA gönüllüleri hayatlarının her döneminde doğa gönüllüsü olacaklarına dair  söz verdi. Minik TEMA gönüllülerini Okul Müdürü Yakup Öz çevreye doğaya olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür edip tebrik etti.

 

02-07-202102-07-202102-07-2021

Kaynak: http://www.hudutgazetesi.com/haber/66650/dogagonullusuminikler.html